head_banner

Mesin nembak bulutangkis S4025

Mesin nembak bulutangkis S4025

Katrangan singkat:

Mesin servis bulutangkis Siboasi disenengi klub bulutangkis, pemain bulutangkis, pelatih bulutangkis. Kanthi mesin shuttlecock bulutangkis, pancen mbebasake pelatih kanggo mulang, minangka mitra main bisu sing apik banget, lan pembantu olahraga sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Model: Mesin pelatihan bulutangkis S4025 Horisontal 33 derajat (kanthi remot kontrol)
Ukuran mesin: 115 * 115 * 250 cm Frekuensi: 1,2-6 detik / saben werni
Tenaga (Listrik): AC POWER ing 110V-240V Kapasitas bola: 180 pcs
Daya (Batere ): Batere -DC 12V Baterai (eksternal): Yen ngisi daya penuh, bisa nggunakake udakara 3-4 jam
Bobot Net Mesin: 30 KGS

Garansi:

Garansi 2 taun kanggo kabeh klien

Pangukuran kemasan: 58 * 53 * 51cm / 34 * 26 * 152cm / 68 * 34 * 38cm Layanan purna jual: Departemen sawise-sales profesional kanggo layanan
Packing Bobot Bruto Ing 55 KGS Sudut munggah: -18-35 derajat

Mesin servis bulutangkis Siboasi disenengi klub bulutangkis, pemain bulutangkis, pelatih bulutangkis. Kanthi mesin shuttlecock bulutangkis, pancen mbebasake pelatih kanggo mulang, minangka mitra main bisu sing apik banget, lan pembantu olahraga sing apik.

Ing ngisor iki nuduhake luwih akeh babagan model paling laris: mesin pakan bulutangkis S4025:

Badminton feeder machine
siboasi badminton machine s4025

Sorotan utama model mesin panganan shuttlecock S4025:

1. Fungsi lengkap kanthi remot kontrol (bisa nyetel kacepetan, frekuensi, sudhut lsp)

2. Dhuwur maksimal porsi bisa ing 7,5 M, kanthi fungsi smash sing unik;

3. Pemrograman mandhiri kanggo latihan mode sing beda;

4. Ana 6 jinis latihan lintas garis;

5. Angkat otomatis: bisa njupuk bal sing kurang utawa bal sing dhuwur;

6. Kanthi baterei sing bisa diisi ulang sing kapisah, bisa muter udakara 3-4 jam saben ngisi daya penuh;

7. Bisa nyetel sudhut motret sing disenengi: bal ayunan vertikal, kombinasi bal smash, sudhut horisontal;

8. Bola acak ing kabeh pengadilan;

9. Bola titik tetep;

10. Bal recirculate vertikal lan horisontal;

Shuttlecock feeder machine

Aplikasi:

Sekolah; omah; taman; alun-alun; aula bulutangkis; klub; lembaga pelatihan; kutha olahraga, kutha kesehatan lsp.

Mode latihan kanggo mriksa:

1. Latihan flat; latihan jaring ngarep;

badminton shooter machine

2. Latihan titik backhand; pelatihan titik tengah; pelatihan forehand;

3. Latihan rong baris; Latihan telung baris;

4. Latihan horisontal; nglatih bola bal;

5. Latihan bal werni mburi;

badminton serving machine

Kita duwe garansi 2 taun kanggo mesin shuttle bulutangkis:

badminton machine s4025

Paket aman kanggo dikirim:

badminton shuttle training machine

Deleng apa sing diarani pangguna kanggo mesin penembak bulutangkis:

badminton shuttlecock machine 4025
badminton shuttlecock machine 4025

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar