head_banner

Mesin pelatihan badminton shuttlecock B1600

Mesin pelatihan badminton shuttlecock B1600

Katrangan singkat:

Ing klub olahraga, sawetara olahraga ditindakake dening wong loro, nanging kadang kita asring olahraga dhewe, mula ana mesin bola otomatis sing dikembangake. Kaya mesin pemotretan pelatihan bulutangkis, yaiku peralatan umum sing digunakake ing balai olahraga. Apike nggunakake piranti latihan iki kanggo ngancani kita main utawa nindakake latihan yen mung ana siji wong.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng barang: Mesin ngawula bulutangkis B1600 Mesin Daya: 120 W
Ukuran produk: 115 * 115 * 250 CM (Dhuwur bisa nyetel) Bagean: Kontrol jarak jauh, pangisi daya, kabel listrik
Listrik: AC ing 110V-240V-ketemu negara beda Frekuensi: 1.2-6S / saben werni
Batere: Batere -DC 12V Kapasitas bola: 180 pcs
Bobot Bersih Produk: 30 KGS Baterai (eksternal): udakara patang jam
Ukuran kemasan (3 liter): 34 * 26 * 152cm / 68 * 34 * 38cm / 58 * 53 * 51cm

Garansi:

2 taun

Paket total Bobot Bruto: Ing 55 KGS Sudut munggah: -18 nganti 35 derajat 

Ing klub olahraga, sawetara olahraga ditindakake dening wong loro, nanging kadang kita asring olahraga dhewe, mula ana mesin bola otomatis sing dikembangake. Kaya mesin pemotretan pelatihan bulutangkis, yaiku peralatan umum sing digunakake ing balai olahraga. Apike nggunakake piranti latihan iki kanggo ngancani kita main utawa nindakake latihan yen mung ana siji wong.

Rekomendasi model mesin panganan bulutangkis B1600 paling apik:

1. Ana warna ireng lan abang kanggo pilihan;

2. Iki nganggo batere kanggo model iki, yen klien ora pengin, bisa uga dikirim tanpa batere;

Badminton shuttlecock training machine

3. Mesin kasebut kalebu: wadhah Bola; Mesin utama; rodha motret; Ngangkat kolom; tombol tetep teleskopik; Tripod; Rodha obah nganggo rem;

shuttlecock launching machine

4. Aksesoris bebarengan karo mesin kanggo dikirim: Baterai sing bisa diisi lithium; Pangisi daya; remot kontrol; pin kothak wadhah shuttlecock; kunci heksagon; batere remot kontrol; Kabel listrik AC; Kabel listrik DC;

badminton playing machine b1600

5. Instruksi kontrol jarak jauh sing ditampilake kanggo mesin pelatihan pesawat ulang-alik bulutangkis B1600:

badminton shoot training machine

Latihan preset mesin servis shuttlecock B1600 kaya ing ngisor iki:

1. Pelatihan titik tetep;

shuttlecock shooting training machine

2. Latih rong latihan lan latihan acak;

badminton launcher machine

3. Latihan osilasi vertikal lan horisontal;

4. Rong jinis mode latihan garis silang;

badminton shuttlecock robot

Kita duwe garansi 2 taun kanggo mesin sajian bulu tangkis bulutangkis:

badminton feed training machine b1600

Paket sing aman kanggo dikirim:

badminton shuttle feeding machine

Deleng komentar ing ngisor iki saka Pangguna kanggo mesin pelatihan nembak bulutangkis siboasi:

badminton machine b1600
Badminton shooting machine B1600

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar