head_banner

Mesin pelatihan bola basket tanpa kendali jarak jauh

Mesin pelatihan bola basket tanpa kendali jarak jauh

Katrangan singkat:

Mesin motret bola basket Siboasi saiki wis laris banget wiwit taun kepungkur ing saindenging pasar global. Bisa nambah katrampilan kanthi bertahap liwat praktik njupuk akeh para pelatih, lan ngembangake prilaku profesional sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Model: Mesin motret basket tanpa versi remot kontrol Kapasitas bola: 1-5 bal
Ukuran mesin: 90 * 64 * 165 CM Frekuensi: 2,7-6 detik / bal
Tenaga (Listrik): AC POWER ing 110V-240V (Ketemu digunakake minangka macem-macem kabutuhan) Ukuran bal: No.6 lan No.7
Bobot Net Mesin: 120 KGS

Garansi:

Garansi 2 taun kanggo mesin basket kita

Pangukuran kemasan: 93 * 67 * 183cm (Kemasan kasus kayu) Daya: 150W
Packing Bobot Bruto Ing taun 180 KGS Layanan purna jual: Pro After-sales departemen sing tanggung jawab

Mesin motret bola basket Siboasi saiki wis laris banget wiwit taun kepungkur ing saindenging pasar global. Bisa nambah katrampilan kanthi bertahap liwat praktik njupuk akeh para pelatih, lan ngembangake prilaku profesional sing apik. 

Temokake sampeyan mesin rebounding basket iki (ora versi remot) K1800 ing ngisor iki:

basketball ball return machine

Struktur mesin basket:

1. Sistem panyimpenan bola basket;

2. Tabung Teleskopik;

3.Control sistem nangani;

4. Sistem motret cerdas;

5. saklar daya;

6. Rodha obah;

basketball ball rebouder machine
basketball shot ball machine

Sorotan mesin:

1. Penyesuaian frekuensi multi porsi (Saka cepet nganti alon);

2. Penyesuaian kacepetan multi-ngidini sampeyan ngontrol jarak porsi lan njupuk ing saindhenging pengadilan setengah ing sembarang panggonan;

3. Ngatur setelan dhuwur bisa ngidini sampeyan duwe pola servis sing luwih wajar miturut dhuwur pribadi;

basketball feeder device siboasi

4. Siji tombol kanggo urip; porsi otomatis: latihan siklus 180 derajat, dadi mitra latihan praktik sedina muput;

5. Simpenan sing bisa dicopot maksimal. Dhuwur ana ing 3,4M (dhuwure gelung standar ana ing 3.05 M);

6. pelatihan wajib: Latihan jinis "kepeksa" bisa nambah stabilitas nyekel;

7. Roda tembak tahan tahan tahan lama;

8. Motor generasi anyar: luwih akurat lan stabil;

basketball robot  for training

Latihan latihan mesin rebounder basket K1800:

basketball shoot ball device
basketball ball shooter

Kita duwe garansi 2 taun kanggo mesin motret basket:

basketball machine service

Kemasan kasus kayu kanggo dikirim (aman banget):

basketball machine shipping

Ing ngisor iki minangka umpan balik saka klien babagan mesin latihan motret basket:

basketball machine from Spain
basketball shooting machine  USA

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar