Apa liyane sing bisa sampeyan lakoni dhewe, tanpa mesin bola tenis, lan ora ana tembok?

Akeh pemain golf sing takon: Apa liyane sing bisa sampeyan lakoni tanpa mesin tembak tenis?

Cara praktik "Tiga Ora"

1. Laku lakune
Tenis minangka olahraga sing nyata ing sikil. Tanpa langkah sing apik, tenis ora duwe jiwa. Praktek lincah mesthi dadi pilihan sing apik nalika dhewekan. Cukup nyiyapake sawetara alat kanggo muter.

Kanggo cara praktik tartamtu, waca artikel sejarah: Praktek komprehensif ketangkasan tenis, kacepetan, lan jangkah, mulang babagan cara nggunakake tali tali lan pita elastis!

2. Mbuwang awake dhewe
Kepiye yen ora ana sing menehi feed bal lan pengin latihan batting? Sampeyan mung bisa nyingkirake dhewe!
Maju, puterake awak kanggo nyiapake tembakan lan njaga posisi iki, balang bal 45 derajat ing ngarep sampeyan, lan banjur ayunake bat kanggo nabrak bal.

tennis machine

Mangkene uga kanggo SLR, mlaku kanthi sikil loro-lorone kanggo njaga posisi sing siyap kanggo muter-muter bal kasebut. Beda karo forehand, SLR mbuwang bal saka ngisor raket.

buy tennis machine

Sing paling angel yaiku mbuwang bal kanthi baline kaping pindho, lan angel ngrampungake tumindak sing cocog karo muter lan pencet ing wektu sing cendhak.
Maju, pundhak pundhak lan siyap kanggo nabrak bal. Disaranake sampeyan supaya raket nganggo tangan siji nganggo tangan kiwa lan bal nganggo tangan tengen. Amarga tangan tengen ana ing ngarep awak lan minangka tangan sing dominan, ora mung gerakane alus banget nanging uga kualitas lempar dhuwur. Sawise mbuwang bal, terus tangane keprok terus raket banjur ayunan batene.

buy 4015 tennis machine

Yen bal dibuwang tanpa tangan keplok, bal lan ayunan bal kasebut bakal diwatesi.

buy tennis training machine
Sawise nguwasani pamrentahan mandhiri lan muter kanthi otomatis, sampeyan bisa nyoba olahraga kayata gerakan lateral utawa upstroke utawa lempeng bal kanthi muter ing ngarep lan backhand.

buy s4015 tennis machine

3. Wenehake werni
Lebokake werni ing sabuk jaring (condhong ing sisih ngarep lapangan), werni supaya tiba kanthi alami kanggo simulasi adegan lawan nyelehake bal cilik, banjur miringake raket kanthi rada, alon-alon nancepake bal menyang jaring banjur pass menyang wilayah sing cedhak garis jaring Ing rong kranjang bal cilik, perasaan yen nyelehake bal maneh bisa ditindakake.

buy s4015
4. Latihan nguatake
imbangan
Ngadeg ing sikil siji lan numpuk cangkir ing pinggang ngisor duwe efek latihan sing apik kanggo nambah keseimbangan.

ball training machine

inti
Latihan lempeng bal sing padhet ora mung bisa nambah kekuatan inti awak kanthi efektif, nanging uga bisa ngrasakake rasa meksa maju lan ngetrapake bal.

Anggota ngisor
Latihan Kettlebell minangka salah sawijining latihan sing paling apik kanggo ngrasakake transmisi tenaga saka awak ngisor menyang sisih ndhuwur.
Sampeyan uga bisa nglatih kekuatan absolut saka sikil.

lincah
Gunakake tikar sing wis ditandhani kanggo latihan, tetep ganti mode praktik sing beda, lan tingkatake keprigelan tlapak sikil.
5. Liyane

Yen sampeyan dhewe, sampeyan uga bisa nyoba nabrak bal utawa mbuwang lan nyekel bal, sing ora mung bisa ngrasakake rasa bal nanging uga bisa dadi trampil.

Sawise mbuwang bal menyang udhara, lempengake tangan sampeyan, jupuk kepala raket kanthi tegak, tutup rai raket menyang bal kasebut, lan obahake raket kanthi sinkron kanthi kacepetan lan lintasan bal kasebut. Pungkasan, puterake pergelangan tangan babagan posisi dada lan pasang pasuryan raket supaya bal meh ambruk ing raket tanpa mumbul.

tennis ball shooting machine cheap


Wektu kiriman: Mar-16-2021
Ndhaptar