head_banner

Mesin nembak tenis T1600

Mesin nembak tenis T1600

Katrangan singkat:

Aku seneng banget karo operasi lan kekuwatan mesin kasebut. Kasunyatan kasebut yaiku osilasi internal ndadekake banget presisi lan presisi saka bola kaping 1 nganti bal pungkasan, sing dakkerteni manawa merek liyane sing misuwur kanthi osilasi eksternal ora bisa. Aku nggunakake 80 bal bertekanan standar udakara 1 wulan, lan saiki wis apik! Umume produk sing apik, kanthi dhukungan penjualan sing luar biasa.


Detail Produk

Tag Produk

Model: Mesin tenis T1600  Kacepetan: Udakara 20-140 km / jam
Ukuran mesin: 57 * 41 * 82 cm Frekuensi: 1,8-7 detik / saben werni
Tenaga (Listrik): AC POWER ing 110V-240V Kapasitas bola: 160 lembar
Daya (Batere ): DC 12V Batere (ing njero mesin): Yen ngisi daya lengkap, bisa nggunakake udakara 4-5 jam
Bobot Net Mesin: Ing 28,5 KGS Osilasi: Internal: Vertikal & Horisontal
Pangukuran kemasan: 70 * 53 * 66 cm

Garansi:

Garansi 2 taun kanggo kabeh klien

Packing Bobot Bruto Ing 36 KGS Layanan purna jual: Departemen sawise-sales profesional tindakake

Osilasi internal: kauntungan gedhe saka mesin tembak tenis siboasi, supaya latihan sampeyan efektif, bisa dingerteni komentar ing ngisor iki saka salah sawijining klien babagan:

Aku seneng banget karo operasi lan kekuwatan mesin kasebut. Kasunyatan kasebut yaiku osilasi internal ndadekake banget presisi lan presisi saka bola kaping 1 nganti bal pungkasan, sing dakkerteni manawa merek liyane sing misuwur kanthi osilasi eksternal ora bisa. Aku nggunakake 80 bal bertekanan standar udakara 1 wulan, lan saiki wis apik! Umume produk sing apik, kanthi dhukungan penjualan sing luar biasa.

Kenalake mesin bal sing apik kanggo model tenis T1600, ora preduli rega utawa fungsi, iki bakal dadi pilihan sing paling apik:

t1600 Tennis ball machine

Mesin pelatih bola tenis T1600 minangka model paling populer anyar, iki model sing paling kompetitif, bisa dibandhingake karo model liyane ing ngisor iki:

Tennis models comparison

Latihan sing beda kanggo mesin sajian tenis T1600:

1. Rong jinis latihan lintas garis;

2. latihan program mandiri 28 poin;

Tennis trainer machine

3. Latihan voli;

4. Latihan lobi;

5. Latihan puncak lan backspin;

Tennis launching robot machine

6. 30 sudhut vertikal bisa disetel lan 60 sudhut horisontal bisa disetel;

7. Latihan titik tetep (Titik tetep tengah / forehand / backhand);

Tennis drills machine trainging

8. Latihan osilasi vertikal lan Horisontal;

9. Latihan ringan

Tennis ball launcher drills

Kita duwe garansi 2 taun kanggo mesin moto tenis:

Tennis machine T1600 service

Ora kuwatir babagan pengepakan, aman banget nalika dikirim:

tennis machine shipping

Deleng apa sing diomongake klien kanggo mesin penembak tenis:

Tennis launcher machine
t1600 tennis ball machine USA

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ndhaptar